Oferta

Do jakiej kwoty gadżety reklamowe mogą być kosztem?

Znakowanie:

Do jakiej kwoty gadżety reklamowe mogą być kosztem?

Do jakiej kwoty gadżety reklamowe mogą być kosztem? 
Zgodnie z interpretacją Krajowej Informacji Skarbowej z 17 września 2021 roku, wydatki na drobne gadżety reklamowe z logo firmy, których wartość nie przekracza 100 zł i które są rozdawane nieodpłatnie, mogą zostać zaliczone do kosztów uzyskania przychodów. Takie wydatki spełniają kryteria określone w ustawie o podatku dochodowym od osób prawnych (CIT).

Reklamowe Gadżety jako koszt w firmie: Czy Przynoszą Korzyści?  
Gadżety reklamowe mogą być uznane za koszt uzyskania przychodu, o ile są bezpośrednio związane z działalnością gospodarczą i wspierają jej promocję.

Dostępność

Na magazynie Rezerwacja 3-6 dni Dostawa
0 szt. 0 szt. 0 szt. 0 szt.

Zapytaj o możliwość rabatu: +48 512 245 833 / email

Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 par. 1 ustawy Kodeks cywilny.

Podobne produkty w tej kategorii

Bobby Sling, plecak chroniący przed kieszonko...

Kod: P705.785

Cena: 266,67 PLN netto

Zobacz więcej

Fartuch kuchenny do kolorowania, flamastry

Kod: V784506

Cena: 4,51 PLN netto

Zobacz więcej

Bluza z kapturem z bawełny z recyklingu Iqoni...

Kod: T9400.001.L03

Cena: 172,51 PLN netto

Zobacz więcej

Pluszowy miś | Cuddlence

Kod: HE79601

Cena: 31,20 PLN netto

Zobacz więcej

© 2013-2026 IDEA2 K. TOMANEK